Benova Consulting Yönetim Danışmanlığı
Benova Consulting Yönetim Danışmanlığı

Açık Rıza Beyanı

Benova Consulting Yönetim Danışmanlığı

Benova Consulting Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi (“Benova Consulting”) tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca işlenen kişisel verilerim hakkında Benova Consulting KVKK İnternet Sitesi Kullanıcıları Aydınlatma Metni aracılığıyla bilgilendirildim.

Kişisel Verilerimden;

IP Bilgileri, internet servis sağlayıcısının ismi, cihaz, konum ve tarayıcı bilgileri, web gezgini yazılımının versiyonu, erişim sağlanan bilgisayarın işletim sistemi, Benova Consulting sitesine yönlendiren internet sitesi, cihaz, konum ve tarayıcı bilgileri, gezinti ve etkileşim içeriği, tarih ve bağlantı süresi, internet sitesi giriş çıkış bilgileri, şifre ve parola bilgilerim ve formlar veya e-postalarım ile paylaştığım ad, soyadı, T.C. Kimlik no, telefon numarası, e-posta adresi gibi kişisel verilerimin;

  • İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sunulan hizmetleri geliştirmek,
  • İnternet sitesini iyileştirmek ve internet sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri tercihlerime göre kişiselleştirmek,
  • Şahsımla iletişim kurma,
  • Aramanın teyidi, şirketinizin hizmet ve kampanyaları hakkında bilgi ve danışma süreçlerinin yürütülmesi,
  • Pazarlama faaliyetleri,
  • Sözleşme öncesi ön görüşmelerin yapılması ve sözleşme taslaklarının hazırlanması,
  • İş başvuru süreçlerimin yürütülmesi,
  • Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi. Amaçlarıyla işlenmesine;
  • Çerezlerin, internet sitesine son giriş tarihinden itibaren 1 yıl süreyle, İş başvurusu için paylaştığım kişisel verilerimin 2 yıl süreyle, Müşteri yetkilisi veya müşteri çalışanı olarak paylaştığım kişisel verilerin 3 yıl süreyle saklanmasına,
  • Yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile iş ortakları, gerçek kişiler ve özel hukuk tüzel kişilerine aktarılmasına,
  • Bulut depolamaları ve Mailing uygulamaları ile sınırlı olarak yurtdışına aktarılmak kaydıyla,

Benova Consulting KVKK İnternet Sitesi kullanıcıları Aydınlatma Metninde yer alan ilke ve esaslar doğrultusunda Veri Sorumlusu Benova Consulting tarafından işlenmesine

Açık rıza veriyorum.

magnifiercross